2011. január 16., vasárnap

Tegnap Esti tragédia:S:'( (forrás: index.hu/bulvar)

2011. január 16-án tragédiába fulladt egy budapesti elektróparti. Tény az, hogy nem tudunk semmit. Viszont majdnem minden furcsa. Viccelni ezzel elég ótvar. Önigazolásként felhasználni pedig undorító. Úgyis minden kiderül. A megmondással talán várni kellene egy kicsit, mondjuk az áldozatok iránti tiszteletből. Ne okoskodjunk addig, amíg azt sem tudjuk, hogyan történt a tragédia. Nyugodjanak békében!

*

„Egyértelműen kizárható, hogy késelés nem történt ... de biztosan még nem tudjuk kizárni, hogy pontosan mi is történt.”

Trollok gyászruhában. Körülbelül ilyenek:

Meghalt három fiatal lány. Vagy kettő. Vagy öt. Egyikőjük tizennégy éves, ám az is lehet, hogy huszonöt. Késeltek, semmi kétség. Cigányok. Hatan. Szemtanúk. Négyszáz. Facebookról. Twitterről. Mind látta. Ha valami hiteles, ez az. A médiatörvény miatt ez el lesz hallgatva. Hozzászólás törölve. A rendőr hazudik, a tanú tanú.

Talán kamu: a három az három. Vagy kettő. Vagy öt. A lányokat kétségkívül agyontaposták. A rendőrség megmondta. Kétségek kizárva. További sérültek az intenzíven, az egyet újraélesztenek a helyszínen. A tanúk rasszisták, a rendőrség józan, csakúgy, mint a mértéktartó lapok. Ez kizárólag Magyarországon fordulhat elő. A kuruc neveket ír ki...de szar itt élni!

Elhunyt három lány. Vagy kettő. Vagy öt. Mikor kárpótolják azokat, akik jegyet vásároltak? Kérem vissza a pénzem! A főszervező kicsit túltöltötte a helyett. Csak párezerrel. Facebookról eltünt. A DJ nevével is. Minden nevével. Fuuuuuu, nojznájtkibaszottlájf, GYILKOS. Mi ez itt, a Noise Night Knife? Mindenesetre west in piece. Még több halott. Viccek a tumblren. Kés alatt.

*

Az ok lehet kapzsiság, pánik és erőszakosság is. Esetleg mindhárom. Nem mindegy, viszont az eredmény mindenképpen gyász.

Nincsenek megjegyzések: